"Η ανάγκη σας είναι η προτεραιότητα μας"Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ


Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1984 από τον Βουλκίδη Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη με αρχική και κύρια δραστηριότητα το εμπόριο χαρτικών ειδών και υλικών συσκευασίας τροφίμων. Μια  οικογενειακη επιχείρηση που συνεχώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται στον συγκεκριμένο κλάδο και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των καταναλωτών της και της εκάστοτε εποχής.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Έπειτα από μια πολυετή εμπειρία πανω στον κλαδο,την επιχείρησή μας ανελαβε το 2014 ο υιός του Βουλκίδης Γεώργιος. Με ευθυνοτητα, συνεπεια και αποφασιστικοτητα να βρισκει αποτελεσματικες λυσεις αναλογα με τις αναγκες των καταναλωτων. Η άριστη συνεργασία και το θετικό κλίμα που επικρατεί στην οικογενειακή επιχείρησή μας αποτελεί μια από τις βασικές προϋποθέσεις για την αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτησή σας .

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ


Σήμερα, η επιχείρηση έχει καθιερωθεί ως μια από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες επιχειρήσεις περιλαμβάνοντας όλες τις επιλογές σε υλικα συσκευασισας τροφιμων,χαρτικά, απορρυπαντικά και ειδη  οικιακης χρησης που εξυπηρετώντας όλα τα νοικοκυριά  αλλα και τους επαγγελματικούς χώρους.